Neptune Systems Leak Detection Kit

Κωδικός προϊόντος: 64103 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , Brand:Neptune Systems Brand:

363.60

Κατόπιν παραγγελίας

Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα
Ταύρος
Ερυθραία

Περιγραφή

Το Neptune Systems Leak Detection Kit περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να επιτρέψετε στο Apex σας να ανιχνεύει διαρροές σε δύο σημεία. Το κιτ περιέχει τη μονάδα παρακολούθησης υγρών και δύο ανιχνευτές ανίχνευσης διαρροών LD-2. Δύο επιπλέον ανιχνευτές ανίχνευσης διαρροών μπορούν να αγοραστούν χωριστά (4 συνολικά).

Όταν το LDK ανιχνεύσει διαρροή, το Apex σας μπορεί να ηχήσει συναγερμό, να στείλει μια ειδοποίηση στην κινητή συσκευή σας ή να προβεί σε άλλες ενέργειες στο ενυδρείο σας. Το LDK παρέχει την απόλυτη πρόληψη καταστροφών για αυτό το πολύ κοινό ζήτημα ενυδρείων.

Το LDK περιλαμβάνει τη μονάδα παρακολούθησης FMM – Fluid Monitoring Module που είναι plug-and-play και θα λειτουργεί με οποιοδήποτε Apex. Το FMM διαθέτει τέσσερις θύρες για χρήση με τους δύο παρεχόμενους ανιχνευτές ανίχνευσης διαρροών. Οι άλλες δύο θύρες είναι στη συνέχεια διαθέσιμες για χρήση για περισσότερους ανιχνευτές ανίχνευσης διαρροών, αισθητήρες ροής ή οπτικούς αισθητήρες στάθμης νερού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Το FMM που περιλαμβάνεται είναι απίστευτα ευέλικτο
Αυτή η μονάδα πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι περισσότερο από τον απλό εντοπισμό διαρροών. Διαθέτει τέσσερις θύρες, οπότε μόλις συνδέσετε τους δύο παρεχόμενους ανιχνευτές ανίχνευσης διαρροών, θα έχετε στη συνέχεια πολλές διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να συνδέσετε στις δύο κενές θύρες.

Εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε περισσότερους αισθητήρες ανίχνευσης διαρροών
Εάν θέλετε να προστατεύεστε από διαρροές σε περισσότερες από δύο σημεία, απλώς αγοράστε έως και δύο ακόμη αισθητήρες ανίχνευσης διαρροών και συνδέστε τους στις κενές θύρες του FMM.

Προσθέστε επίσης παρακολούθηση ροής
Εάν θέλετε ακόμη περισσότερη προστασία στο ενυδρείο σας, συνδέστε έναν αισθητήρα παρακολούθησης ροής σε μία ή και στις δύο από τις ελεύθερες θύρες του FMM.

Plug-and-play και οπτικοί αισθητήρες στάθμης νερού!
Διατίθενται οπτικοί αισθητήρες με μαγνητικές βάσεις που συνδέονται απευθείας στο FMM. Χρησιμοποιήστε τα για να ανιχνεύσετε υψηλά ή χαμηλά επίπεδα νερού στο sump σας, στα δοχεία pπροετοιμασίας νερού και πολλά άλλα.

  • Παρακολούθηση για διαρροές σε έως και σε 4 σημεία
  • Άμεση ειδοποίηση μέσω της κινητής συσκευής σας
  • Περιλαμβάνει δύο αισθητήρες ανίχνευσης διαρροών
  • Εγκατάσταση σε λιγότερο από 5 λεπτά