210 93.32.860 Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 9.30 - 21.00 / Σαβ: 9.30 - 18.00

Skimz MBR127 Macroalgae Biosorption Reactor

285,99 €

Διαθεσιμότητα

Άμεσα Διαθέσιμο

Γρήγορη Επισκόπηση

SKU: 59148

Το Skimz MBR127 Macroalgae Biosorption Reactor διαθέτει την αντλία QuietPro 1.2 DC και έχει μικρό βάση που το καθιστά ιδανικό για χομπίστες που έχουν λίγο χώρο στο sump. Το MBR127 είναι κατάλληλο για ενυδρεία μέχρι 400 λίτρα.


Διαστάσεις: 175 x 176 x 410 χιλιοστά
Αντλία: QuietPro QP1.2 DC - 15W
LED: RLD18 - 18W
Συνολικά Watt: 33W
Για Ενυδρεία: έως 400L
 


Το Skimz Macroalgae Biosorption Reactor (MBR) χρησιμοποιεί μικροφύκη ως μέθοδο αφαίρεσης νιτρικών και άλλων ανεπιθύμητων θρεπτικών ουσιών που παράγονται στα ενυδρεία σας. Το Skimz MBR χρησιμοποιεί ένα σωλήνα, LED Grow, χρησιμοποιώντας γυαλί χαλαζία για τη μεγιστοποίηση της διείσδυσης του φωτός και της αποτελεσματικότητας. Το γυαλί χαλαζία αποτελείται από κρύσταλλο χαλαζία που δημιουργεί ένα διαφανές γυαλί με εξαιρετικά υψηλή καθαρότητα και βελτιωμένη οπτική μετάδοση.


Το Skimz MBR είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους χομπίστες που δεν έχουν χώρο, αλλά έχουν ανάγκη από ένα μεγάλο φίλτρο φυκών. Αυτός ο μικρός όρθιος αντιδραστήρας μακροφυκών αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Το Skimz MBR LED Grow light tube είναι ειδικά κατασκευασμένο με συνδυασμό 2 κόκκινων, 1 μπλε, 1 λευκό  LED για την βέλτιστη ανάπτυξη των μακροφυκών. Ο σωλήνας LED είναι αδιάβροχος, έχει χαμηλή κατανάλωση και το γυαλί χαλαζία έχει υψηλή ανθεκτικότητα στην θερμοκρασία.


Το Skimz MBR θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε ευεργετικά μακροφύκη καθώς και ζωοπλαγκτόν. Το ζωοπλαγκτόν, όπως τα κωπήποδα και τα αμφίποδα, θα αναπαράγονται και τα μωρά τους θα καταλήγουν στο ενυδρεία ως πηγή τροφής για τα κοράλλια και τα ψάρια. Αυτά τα μικροσκοπικά καρκινοειδή ενσωματώνουν πρωτεΐνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα σε μια εξαιρετικά θρεπτική τροφή για όλους τους θαλάσσιους οργανισμούς. Ορισμένα μάλιστα, όπως οι μανταρίνοι, οι ανθίες και οι ιππόκαμποι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φάνε κάτι άλλο εκτός από τα κωπήποδα και τα αμφίποδα.

Άλλες Πληροφορίες

Άλλες Πληροφορίες

Κατασκευαστής Skimz